Είσαι Υποψήφιος;

Είσαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές;

Δημιούργησε τώρα το προφίλ σου
Πλήρης οδηγός υποψηφίων
με ταξινόμηση ανά περιοχή

Εγγραφή νέου υποψηφίου

Εάν είστε νέος χρήστης συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής. Πληκτρολογήσετε στο πεδίο "Ονοματεπώνυμο υποψηφίου", το όνομά σας, το πατρώνυμό σας με κεφαλαία γράμματα και χωρίς τόνους όπως ακριβώς αναγράφονται στο ψηφοδέλτιο. Είναι απαραίτητο για την σωστή εγγραφή σας στο σύστημα να συμπληρώσετε αληθή στοιχεία. Σε διαφορετική περίπτωση η εγγραφή σας δεν θα γίνει δεκτή.

Οργανώστε τη διαδικτυακή σας παρουσία με τον πιο εύκολο και αποδοτικό τρόπο και δώστε στους ψηφοφόρους σας τη δυνατότητα να σας γνωρίσουν και να σας επιλέξουν. Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης πλατφόρμας υποψηφίων κάνοντας εγγραφή τώρα. Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε χρήσιμες συμβουλές στις βασικές Οδηγίες προς Υποψηφίους

Προσοχή! Για την εγγραφή σας στο "Candidate.gr" απαιτείται η αποδοχή και συναίνεσή σας στην πολιτική απορρήτου και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR) της ιστοσελίδας.

Παρακαλώ επιλέξτε

Παρακαλώ συμπληρώστε ονοματεπώνυμο υποψηφίου

Παρακαλώ συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου καθώς και το πατρώνυμο με κεφαλαία γράμματα, χωρίς τόνους. Παράδειγμα: "ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ"

Αυτό το όνομα χρήστη χρησιμοποιείται ήδη. Παρακαλούμε επιλέξτε κάποιο άλλο.

Πληκτρολογήστε το username της επιλογής σας. Σε περίπτωση που το username που επιλέξατε υπάρχει ήδη το σύστημα θα σας ενημερώσει να πληκτρολογήσετε ένα διαφορετικό.

Παρακαλώ πληκτρολογήστε ένα έγκυρο e-mail. Σε περίπτωση που η εγγραφή σας δεν προχωράει το e-mail χρησιμοποιείται ήδη. Παρακαλούμε επιλέξτε κάποιο άλλο

Συμπληρώστε το e-mail του λογαριασμού σας. Η συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα εμφανίζεται στους επισκέπτες σας ως e-mail επικοινωνίας σε περίπτωση που το επιλέξετε.

Πληκτρολογήστε ξανά το e-mail σας

Επιβεβαίωση του e-mail σας. Παρακαλώ συμπληρώστε ξανά τη διεύθυνση e-mail σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το νούμερο του κινητού σας τηλεφώνου

Πληκτρολογήστε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας ώστε να σας αποσταλεί ένα επιβεβαιωτικό μήνυμα SMS με κωδικό ενεργοποίησης που είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας. Δεν υπάρχουν χρεώσεις παρόχου στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Παρακαλώ συμπληρώστε τον κωδικό που επιθυμείτε

Πληκτρολογήστε τον κωδικό που επιθυμείτε

Πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό σας

Για λόγους ασφαλείας πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό σας

Επιλέξτε τύπο εκλογών

Invalid Input

Invalid Input

Παρακαλώ επιλέξτε τύπο υποψηφιότητας

Παρακαλώ επιλέξτε τον Δήμο στον οποίο είστε υποψήφιος

Invalid Input

Παρακαλώ πληκτρολογήστε την πολιτική παράταξη ή τον συνδυασμό με τον οποίο θα είστε υποψήφιος

Παρακαλώ πληκτρολογήστε την πολιτική παράταξη ή τον συνδυασμό με τον οποίο θα είστε υποψήφιος με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και χωρίς τόνους

Invalid Input

Τσεκάρετε το πεδίο αν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας "Candidate.gr"

Τσεκάρετε το πεδίο αν συναινείτε με την πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR) του "Candidate.gr"

Μη έγκυρη ενέργεια

Είσαι Υποψήφιος;

Είσαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές; Θέλεις να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι το βιογραφικό, τη δράση, την παρουσία σου στα κοινά; Σου δίνουμε τη δυνατότητα προβολής στο Candidate.gr έτσι ώστε όλοι οι ψηφοφόροι, όπου και αν κατοικούν, να μπορούν εύκολα και γρήγορα να αναζητήσουν το προφίλ σου, να μάθουν ποιος είσαι, τι κάνεις και γιατί να σε επιλέξουν!

Εγγραφή