Είσαι Υποψήφιος;

Είσαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές;

Δημιούργησε τώρα το προφίλ σου
Πλήρης οδηγός υποψηφίων
με ταξινόμηση ανά περιοχή
Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
Επιστροφή στη λίστα back

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Πολιτική παράταξη: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗΣ

Γεννήθηκα το 1984 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στην Καλαμαριά. Φοίτησα στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, όπου ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση). Σπούδασα στο Τμήμα Νομικής της ΝΟΠΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου (Hamburg Universität) στη Γερμανία και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (LLM) στον Τομέα του Εμπορικού Δικαίου. Από το 2010 ασκώ μάχιμη δικηγορία σε όλους τους τομείς του δικαίου, με εξειδίκευση στο Εμπορικό και Αστικό Δίκαιο.

Είμαι κόρη της Κυριακής Μπαλτατζή- Φοροπούλου, Ιατρού –Μικροβιολόγου, Δημοτικής Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς και του Πλάτωνα Φορόπουλου, Αθλητικογράφου. Είμαι παντρεμένη με τον Χρήστο Μανιάτη.

-Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου «ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» «ΟΙ ΔΡΟΜΩΝΕΣ».

-Υποψήφια σύμβουλος του Δ.Σ.Θ. στις εκλογές του 2018 με την παράταξη «Η ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ.Θ. Ευστάθιο Κουτσοχήνα

-Μέλος της επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων- Επικοινωνίας-Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης του Δ.Σ.Θ.

-Μέλος της ομάδας εθελοντών του ειδικώς αναγνωρισμένου φιλανθρωπικού σωματείου «ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ»

-Μέλος του συλλόγου «Φίλοι των παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες»

-Μέλος του σωματείου «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΣΤΡΑΒΩΝ»»

-Μέλος του συλλόγου «Μέριμνα Ποντίων Κυριών Θεσσαλονίκης»

-Πρωταθλήτρια TAE KWON-DO ως αθλήτρια του συλλόγου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ».


Δημοσιεύσεις του υποψηφίου

-Μια Καλαμαριά σύγχρονη, ευρωπαϊκή που θα αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες με γνώμονα τον άνθρωπό.

- Την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του Δήμου μας, των χώρων πρασίνου και του παραλιακού μετώπου και την εκμετάλλευση αυτών προς όφελος των δημοτών.

-Την ανάδειξη της μεγάλης πολιτιστικής κληρονομιάς του προσφυγικού στοιχείου, πάνω στο οποίο δομήθηκε η πόλη της Καλαμαριάς και θα πρέπει να παραμείνει ζωντανό και δυνατό.

- Τη Καλαμαριά πόλο έλξης πολιτιστικής αλλά και αθλητικής δραστηριότητας εκτός του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

- Ακόμη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των δημοτών ως προς την ενασχόληση τους με τον εθελοντισμό και την άμεση συμμετοχή τους στην λήψη και υλοποίηση των αποφάσεων.

Τέλος, ονειρεύομαι την Καλαμαριά πρωτοπόρα στον τρόπο αντιμετώπισης, στήριξης αλλά και συμπαράστασης στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άτομα με αναπηρία, υπερήλικες, αστέγους, πάσχοντες κ. α)

Αν αυτό το όνειρο είναι και δικό σας, ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, με στόχο να αναδείξουμε τον ομορφότερο Δήμο της πόλης και να διεκδικήσουμε όλα όσα του αξίζουν!

Η ενασχόληση με τη πολιτική, ως γνωστόν, αποτελεί δικαίωμα και όχι υποχρέωση του κάθε πολίτη. Δικαίωμα θεμελιώδες για την λειτουργία της δημοκρατίας, η οποία στηρίζεται και αντλεί τη νομιμότητά της από το λαό. Η οικονομική κρίση που βιώνει όμως τα τελευταία χρόνια η χώρα μας, κρίση συνάμα και ηθική, έχει απομακρύνει αρκετούς ενεργούς και ευσυνείδητους πολίτες από τη διάθεση συμμετοχής και δράσης προς όφελος του συνόλου.

Στη συγκυρία αυτή ωστόσο γίνεται πιο αναγκαία από άλλοτε η ενεργή συμμετοχή και η προσφορά προς το σύνολο.

Δεν ξεχνώ, πως κανείς άλλος από εμάς τους ίδιους δεν μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον.

Με αυτές τις σκέψεις και με την πεποίθηση ότι η αλλαγή είναι αποτελεσματική όταν ξεκινάει από τις τοπικές κοινωνίες, από τις γειτονιές, από το σπίτι μας, τροφοδοτώντας τη γενικότερη πρόοδο, έλαβα την απόφαση να συμμετέχω στα κοινά και από άλλο θεσμικό μετερίζι, την τοπική αυτοδιοίκηση.

Θέτω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και αγώνα και με ένα μεγάλο όραμα για τη Καλαμαριά που τόσο αγαπώ!!


Διεύθυνση πολιτικού γραφείου: Τσιμισκή 3
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Τ.Κ.: 54625
E-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο γραφείου: 2310 231173
Κινητό τηλέφωνο: +306932566114
Άμεση επικοινωνία με τον υποψήφιο

Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον υποψήφιο μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας. Όλα τα πεδία είναι απαραίτητα.

Είσαι Υποψήφιος;

Είσαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές; Θέλεις να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι το βιογραφικό, τη δράση, την παρουσία σου στα κοινά; Σου δίνουμε τη δυνατότητα προβολής στο Candidate.gr έτσι ώστε όλοι οι ψηφοφόροι, όπου και αν κατοικούν, να μπορούν εύκολα και γρήγορα να αναζητήσουν το προφίλ σου, να μάθουν ποιος είσαι, τι κάνεις και γιατί να σε επιλέξουν!

Εγγραφή