Είσαι Υποψήφιος;

Είσαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές;

Δημιούργησε τώρα το προφίλ σου
Πλήρης οδηγός υποψηφίων
με ταξινόμηση ανά περιοχή
Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΣΑΒΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ (ΔΡΟΣΣΟΣ) ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
Επιστροφή στη λίστα back

ΤΣΑΒΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ (ΔΡΟΣΣΟΣ) ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

Υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Πολιτική παράταξη: ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Κωνσταντίνος Ζέρβας

Γεννημένος το 1971 στη Θεσσαλονίκη, γιος του Αριστείδη Τσαβλή, Υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ και της Στέλλας Καραβασίλη Καθηγήτριας Φιλολόγου. Παντρεμένος με την Παιδίατρο Άννα Τζουμάκα (του Νικολάου, αειμνήστου Θεολόγου και διευθυντού του 5ου Λυκείου Αρρένων Θεσσαλονίκης) και πατέρας 3 παιδιών.

Απόφοιτος του 87ου Δημοτικού, 1ου Πειραματικού Γυμνασίου και 8ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ και του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ στον τομέα Φαρμακολογίας – Φυσιολογίας και Ακαδημαϊκός Υπότροφος του Εργαστηρίου Πειραματικής Φυσιολογίας της ίδιας Σχολής. Ειδικεύθηκε στην Πνευμονολογία στην Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική του ΓΝΘ «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» και μετεκπαιδεύθηκε στο σοβαρό αλλεργικό βρογχικό άσθμα και στην απευαισθητοποίηση-ανοσοθεραπεία πνευμονικών αλλεργικών νόσων στην Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Sainte Marguerite στη Μασσαλία της Γαλλίας. Είναι κάτοχος 3 Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών. Στην «Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία», στην «Ιατρική του Ύπνου» και στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας». Φοιτά στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Τουρκικά. Έχει δημοσιεύσει πληθώρα επιστημονικών εργασιών σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πολλά ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

Εργάστηκε ως Αγροτικός Ιατρός στο Λευκοχώρι του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο Ανοσολογικό Εργαστήριο του ΓΝΘ «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ». Εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός Πνευμονολογίας στην Πνευμονολογική Κλινική του ΑΠΘ στο ΓΝΘ «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» και για 15 χρόνια ανήκε στο δυναμικό της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως εκπαιδευτής στους διασώστες του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως επιστημονικός υπεύθυνος της κοινωνικής δομής «ΘΑΛΠΩΡΗ – Βοήθεια στο Σπίτι». Εργάστηκε στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στον ΕΟΠΥΥ Γιαννιτσών Πέλλας. Σήμερα διατηρεί ιδιωτικά Ιατρεία στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και στα Γιαννιτσά Πέλλας.

Είναι μέλος της Ελληνικής (ΕΠΕ), Ευρωπαϊκής (ERS) και Αμερικανικής (ATS) Πνευμονολογικής Εταιρίας, μέλος της Εταιρίας Μελέτης Πνευμονοπαθειών και Επαγγελματικών Παθήσεων Θώρακος Βορείου Ελλάδος, μέλος της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών, μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-παράρτημα Θεσσαλονίκης, μέλος της Ένωσης Ρουμελιωτών Βορείου Ελλάδος, αιρετό μέλος του ΔΣ του Σωματείου «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» για την προώθηση της Ελληνικής Παιδείας και Γραμματείας στην Κένυα, μέλος του Συλλόγου Φίλων του ΓΝΘ «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» (Η Αντηρίδα) και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης.

Έγινε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης το 2006 και ως το 2010 ήταν Πρόεδρος της επιτροπής Υγείας, Καθαριότητας, και Αγωγής του Καταναλωτή, Πρόεδρος 5 Σχολικών Επιτροπών και μέλος των επιτροπών Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού. Διοργανώνει και πραγματοποιεί, εθελοντικά, πληθώρα λειτουργικών ελέγχων της αναπνευστικής λειτουργίας καθώς και ενημερωτικών εκδηλώσεων σχετικά με τα αναπνευστικά νοσήματα και τη διακοπή καπνίσματος σε σχολεία και ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης εξετάζοντας εθελοντικά αναπνευστικούς ασθενείς. Έχει συμμετάσχει σε ανθρωπιστικές αποστολές στην Ελλάδα και σε χώρες της Αφρικής.
Εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως στρατιώτης υγειονομικού - Ιατρός άνευ ειδικότητας (ΥΙ) σε μονάδες της Άρτας, της Ξάνθης και της Θεσσαλονίκης.

ΤΣΑΒΛΗΣ Δρόσος
Πνευμονολόγος, MD, MSc, PhD
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «ΝΑΙ στη ΘεσσαλοΝΙΚΗ» - Κωνσταντίνος Ζέρβας


Διεύθυνση πολιτικού γραφείου: Γ. Παπανδρέου 23
Περιοχή: Ανθέων
Πόλη: Θεσσαλονίκη
Τ.Κ.: 54645
E-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο γραφείου: +306945540502
Κινητό τηλέφωνο: 6945540502
Άμεση επικοινωνία με τον υποψήφιο

Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στον υποψήφιο μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας. Όλα τα πεδία είναι απαραίτητα.

Είσαι Υποψήφιος;

Είσαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές; Θέλεις να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι το βιογραφικό, τη δράση, την παρουσία σου στα κοινά; Σου δίνουμε τη δυνατότητα προβολής στο Candidate.gr έτσι ώστε όλοι οι ψηφοφόροι, όπου και αν κατοικούν, να μπορούν εύκολα και γρήγορα να αναζητήσουν το προφίλ σου, να μάθουν ποιος είσαι, τι κάνεις και γιατί να σε επιλέξουν!

Εγγραφή